Kiinnostukseni syömisiäni kohtaan kasvaa. Tänään hain kirjastosta kirjan Superruokaa - maailman terveellisimpiä ruokia, jonka on kirjoittanut Tonia Reinhard. Kirja lupaa esitellä 200 superruokaa, joita syömällä terveys paranee ja elää pidempään. Kirjasta on juttua täällä. Kirjoittelen omaa tarinaani sitten, kun saan sen luettua.
Kasasin tässä taas monenmoista apetta iltapalaksi itselleni, kun treenien jälkeen on kauhea nälkä. Ei minulla varsinaisesti mitään ruokaa ollut kaapissa, mutta seuraavia aineita sain lautaselle:
- kurkkua
- punaista paprikaa
- maitorahka (viime aikoina olen syönyt vain noin yhden viikossa, kun ennen söin lähes päivittäin)
- porkkana
- iso siivu juustoa
- pieni purkki tonnikalaa
- vähän purkkiananasta
- suolakurkkua
- persikan puolikas
- pähkinöitä.
En pidä tätä minään terveysateriana, mutta ainakin se on monipuolisempi iltapala kuin ennen, jolloin söin rahkaa ja ruisleivän ja ehkä banaanin.
Aamulla söin blendattuna banaania, kurkkua, puolikkaan appelsiinin ja jäisiä vadelmia. Lisäksi söin keitetyn kananmunan.
Lounaaksi meni kanakastiketta, hieman riisiä ja reilusti porkkanaraastetta, salaattia ja herneitä yms.
Päivälliseksi söin ison annoksen salaattia ja pekonia.
Minulla ei todellakaan ole ylipainoa, päinvastoin kun nyt treenaan kovaa, paino tippuu ja posket alkavat olemaan lommolla. Siksi yritän syödä paljon. Ruokailuvälit ainakin ovat tasaiset. Ehkä pitäisi lisätä yksi ateria vielä päivään, kun en todellakaan halua painoni enää putoavan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti